Over Ons

Welkom op onze website Hetekooltjes.nl! Wij zijn Dylan & Betty, 30-something en wonend in Utrecht. Samen met onze dochter (5) en zoontje (2) is het dagelijkse eten nogal een dingetje en brengen wij graag onze tijd in de achtertuin door met de schommel, glijbaan en onze barbecues !

In 2013 zijn wij begonnen met de website: Betty’s Kitchen, dat inmiddels is uitgegroeid tot een populaire foodblog en recepten site. Betty’s Kitchen staat met name in het teken van bekende – en onbekende – Internationale recepten, maar bevat ook tal van barbecue recepten. In 2018 is Betty’s Kitchen zelfs genomineerd tot Barbecue Blogger van het jaar 2018 tijdens de Nationale BBQ weken ! En hebben wij de Food Blog Award voor “Beste Gerecht 2018‘ in de wacht gesleept met het recept voor onze ‘Pulled Pork’.

Wij vonden dat het inmiddels hoog tijd werd om die liefde voor de barbecue dus een eigen plekje te geven, middels een nieuwe website. Op Hetekooltjes.nl delen wij onze favoriete barbecue recepten, tips & tricks, apparatuur en meer barbecue nieuws voor de liefhebbers.

Heb je vragen, tips of opmerkingen? Laat het ons dan zeker even weten. Wij wensen jullie in ieder geval heel veel barbecue plezier en smakelijk eten!

Groetjes, Dylan & Betty


Over Dylan

Dylan Drost is papa, freelance app developer en houdt wel van een fikkie stoken. Door weer, wind en regen trotseert hij het koude staal en hete kooltjes om heerlijke recepten te bedenken en te bereiden.

Dylans favoriete BBQ flavours: aards & pittig.

Over Betina

Betina Drost-Oostveen is mama, food fotograaf en content creator. Ze houdt van nieuwe smaken uitproberen, kan niet iets in haar mond stoppen zonder daar eerst een foto van te maken. En gaat graag de uitdaging aan om de kids nieuwe dingen te laten proeven en eten.

Betina’s favoriete BBQ flavours: sticky & sweet.


Lees ook: