Over Ons

Welkom op onze website Hetekooltjes.nl! Wij zijn Dylan & Betty, beiden 30-something en een getrouwd stel uit Utrecht. Samen met onze dochter is het dagelijkse eten nogal een dingetje en brengen wij graag onze tijd in de achtertuin door met de schommel, glijbaan en onze beide barbecues !

In 2013 zijn wij begonnen met de website: Betty’s Kitchen, dat inmiddels is uitgegroeid tot een populaire foodblog en recepten site. In 2018 is Betty zelfs genomineerd tot Barbecue Blogger van het jaar 2018 tijdens de Nationale BBQ weken ! En hebben wij de Food Blog Award voor “Beste Gerecht 2018‘ in de wacht gesleept met het recept voor ‘Pulled Pork’.

Hoog tijd om die barbecue liefde dus een eigen plekje te geven, middels een nieuwe website. Op Hetekooltjes.nl delen wij onze favoriete recepten, tips & tricks en komen er toffe barbecue nieuwtjes voorbij!

Heb je vragen, tips of opmerkingen? Laat het ons dan zeker even weten. Wij wensen jullie in ieder geval heel veel barbecue plezier en smakelijk eten!

Groetjes, Dylan & Betty


Over Dylan

Dylan Drost is papa, freelance app developer en houdt wel van een fikkie stoken. Door weer, wind en regen trotseert hij het koude staal en hete kooltjes om heerlijke recepten te bedenken.

Dylans favoriete BBQ flavours: aards & pittig.

Over Betina

Betina Drost-Oostveen is mama, office manager en foodblogger. Ze houdt van nieuwe smaken uitproberen en recepten bedenken en daarnaast is foodfotografie een uit de hand gelopen hobby!

Betina’s favoriete BBQ flavours: sticky & sweet.


Lees ook: