3x Winter BBQ kookboeken

3x Winter BBQ kookboeken

Barbecue boeken zijn er inmiddels in overvloed! Maar speciaal voor de wintermaanden zet ik 3x winter BBQ koekboeken voor jullie op een rijtje.

Laten we hopen dat de koude wintermaand nog een beetje lang aanhoudt, want barbecueen in winterse kou is heerlijk! Met een koude neus in de wind, handen in je zakken en blik op het vuur. Dat zijn de beste middagen of avonden om door te brengen in je wintertuin. Ik kwam dan ook 3x winter BBQ kookboeken tegen om te delen met jullie.

winter bbq

3x Winter BBQ kookboeken tips

1._Het Winter Barbecue Boek

Charlotte Fielmich is ook wel bekend als Madame Charlotte. Deze dame heeft een eigen blog, ontwikkelt oa. recepten, foodconcepten en produceert tijdelijke restaurants en meer. Volgens haar zijn de herfst en winter de seizoenen om lekker te gaan barbecuen. Met zijn allen in de kou rond een lekker warm vuurtje is namelijk nog leuker dan gewoon barbecueën. Ze kreeg zelfs de Gourmand Cookbook Award voor het beste BBQ boek ter wereld. Je bestelt het Het Winter BBQ boek van Madame Charlotte voor slechts € 9,95.


2. Smokey Goodness Winter BBQ

Jord Althuizen is eigenaar van BBQ Catering bedrijf Smokey Goodness. Hij schreef meerdere succesvolle ‘Smokey Goodness’ boeken en deze Winter BBQ is zijn meest recente uitgave. Met echt winterse recepten zoals home smoked salmon, wild boar on the grill en wintersportfavorieten zoals raclette! Maar ook een volledig Smokey Goodness-style kerstmenu. Je koopt Smokey Goodness Winter BBQ hier voor € 27,50.


3. Weber’s Wintergrilling

Als je thuis een Weber barbecue en wat Weber kookboeken hebt staan, dan is Jamie Purviance je wellicht al bekend. Hij schreef namelijk heel veel Weber kookboeken! Dit Wintergrilling barbecue receptenboek is er zeker eentje voor je Weber verzameling! Hij neemt je mee langs toppers van winterrecepten, die je als voorgerecht, hoofdgerecht of zelfs als toetje kunt serveren op koude winterse dagen! Je koopt dit Weber’s Winter Grilling barbecue receptenboek voor € 19,95.


Disclaimer: Mocht je een van deze boeken willen bestellen via de klikbare links in dit artikel, dan ontvangen wij daar een kleine commissie over vanuit Bol.com. Bij deze alvast hartelijk dank, want zo kunnen wij deze site operationeel blijven houden.